9 Ekim 2012 Salı

Yargıç Dredd

Şuan vizyonda, konusu:"Dünyanın Atom Çağı'na girdiği karanlık bir gelecekte, bildiğimiz şehirler yok olmuş ve insanlar yüz binlerce nüfuslu megapollerde yaşamaya başlamıştır. Suça karşı zerre kadar acıması olmayan polis güçleri, suçlu potansiyali gördükleri her insanı acımasızca cezalandırmaktadır. Polis şimdi hem jüri, hem yargıç hem de cellattır. Bu Yargıçların en namlısı ise, Dredd'dir. BaşYargıç'tan bir gün Dredd’e, önemli bir görev verir: Cassandra Anderson isimle yeni bir Yargıç adayı eğitim için göreve çıkartılacaktır. Dredd ve Cassandra dönemin en güçlü çetelerinden Ma-Ma'nın yönettiği dev Peach Trees Binası’ndaki bir cinayeti araştırmaya giderler. Fakat 200 katlı ve her yanının çete üyeleriyle sarıldığı bu binadan canlı çıkmaları mümkün olacak mıdır?"

3D bir film güya ama çok vasat, 3D sahnesi çok azdı, ya da öyle sahnelere koymuşlar ki "bakın işte 3D sahne koyduk, işte bu" demek için gibiydi. Hiç beğenmedim. Sıradan bir aksiyon. Kurgu tam oturmamış. 


Filmde sadece kötü kadın Lena Headey'i beğendim,kadının bakışlarını bile sevdim, oyunculuğu çok iyiydi... Diğerleri hakkında birşey söyleyemiycem, çünkü sarı kız çok sümsüktü, yargıç dredd'inde sadece dudakları görünüyordu, adam film sonunda bile kaskını çıkarmadı, film boyunca egzotik bir tondan konuşdu durdu, başka bişey yok...

Filmin puanları bence abartı:
Sinemalar:9.1/10 
Imdb:7.7/10 
fiLmmaniA:5.5/10 

4 yorum:

  1. allam ya önemli film değildi ama iyiydi aksiyon yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aksiyon sahneleri çok yapmacık geldi bana :P

      Sil
  2. su an sinemalarda ilgimi ceken bir yok dogrusu en son taken 2 'ye gittim guzeldi ama ilki kadar diyemem ama tavsiye ederim:)) bende beklerim bloguma keyifle takipteyim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye için teşekkürler essra, bir ara uğrarım çaya kahveye ;)

      Sil

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...