23 Ocak 2013 Çarşamba

Celal ile Ceren


Bu filmi izlemeyen varmı? varsa izlemesinler zaten, Türk filmlerine ön yargılıya çıktı adım ama nasıl çıkmasın ya, bu nası bir film! Çakma hangover zaten, ama nerde ondaki kalite, espriler tamamen bel altı, bir tane elle tutulur arkadaş ortamında anlatılıp gülünecek saniye yok, bu en fazla eşimle izleyebilirmişim iyiki onunla gitmişim, arkadaşlarımla filan gitmiş olsam kesin yarıda çıkardım utancımdan. Bu filme çoluk çocuk giden şuursuzlar var bide, onları görünce kafayı yedim resmen. Recep İvedik serisini de izledim, bu film onların yarısı olamaz, o kadar boş, o kadar gereksiz bir film olmuş, karakterlerin hepsi zorlama... Bunun dışında iğrenç sahnelerde vardı, bütün salon ııyyyykkkk öğğğkkkk diye inledi. Verdiğim paraya hiç bu kadar acımamıştım... Puan bile vermiyorum!

4 yorum:

  1. Resmen rahatladım. Gitmem dedim, gitmedim de. Ne anlarlar bu kadar cinsel içerikli (sözde)komik esprilerden. Şahan'ın tüm filmleri bel altı temalı. Buna korku filmi Gen de dahil. Keşke o TV8deki Dikkat Şahan Çıkabilir'deki haliyle kalsaydı :(

    YanıtlaSil
  2. Şaşırmadım ben, fragmanlarından belliydi ve hiç merak etmemiştim, zaten Şahan'dan başka bir şey beklemek ayıp olurdu, geçmiş olsun^^

    YanıtlaSil
  3. iyi ki gitmemişim o zaman..çevremden bazıları o kadar tavsiye etti hem de..çok şaşırdım..demekki insanlar artık belaltı diyaloglara gülüyorlar sadece..bi de çoluk çombalak gidilmesi daha da dehşet verici.

    YanıtlaSil
  4. Madam Dö Gonç; vallahi gitmeyerek en iyisini yaparsın bence şahanın yapacakesprisi kalmamış, cem yılmazla sidik yarıştıracağına emekli olsun ;)

    nervotik saolasın, patım bi hata işte, acıttı biraz ama şimdi geçti :P

    GulsahElpe: tavsiye edenlere çok şaşırıyorum ben, ya bende bir tuhaflık var ya onlarda, bilmiyorumm...

    YanıtlaSil

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...