5 Aralık 2010 Pazar

Av Mevsimi

''Cinayet, Yerin Bütün Toprağıyla Örtülse Yine Kendini Belli Eder.''

William Shakespeare

Sinemadan yeni geldim,sıcağı sıcağına yorumlarımı yazmak istiyorum,sabırsızlanıyorum çünkü filmi çok beğendim...

Türk filmlerine karşı önyargılıyımdır,kolay kolay beğenmem..Sinemada eşşek yüküyle para verip izleyeceksem buna değmeli,ya aksiyon olmalı ya da gerilim...Romantik yada komedi tarzı filmleri evde izlesekde olur ama dediğim tarzdaki filmler sinemada izlenmeli...
Av mevsiminin sinemadaki tanıtımına çok erken başlandı,trailerını ilk gördüğümde heycanlanmıştım,sonra amaaaan sinemaya gitmeye değmez klasik türk filmi işte deyip filmin vizyon tarihini takip etmeyi bıraktım.Bugün planlamadan aniden sinemaya gitmeye karar verdik ve bi anda kendimizi filmde bulduk.Beklentim çok düşüktü...Belki bu yüzden bilinmez film beni bayağı etkiledi..

Cem Yılmaza bayıldım,serseri laz polisi mükemmel oynamış.Tipi karaktere uymuş,laz şivesi çok güzeldi,deli lakabının hakkını vermiş,kısaca Cem Yılmazı izlemek çok keyifliydi..Diğer oyuncular zaten iyiler onlar hakkında birşey söylemeye gerek bile yok...Film 2.5saat civarı,ama sıkmıyo,polisiye sevenlere tavsiye ederim.Benim gibi paranoyak değilseniz filmde neden,nasıl,katil kim gibi sorularla sonuna kadar boğurşursunuz.Ben övünmek gibi olmasın başlarda olayı çözdüm ;) 

Bir yerde Cem Ylmz lazca bi şarkı söylüyo onada bayıldım...Görüntü kötü ama eklenmiş şimdiden
Resmi sitelerinide beğendim;
Bu ne yaaa amma çok bayıldım ayıldım bu gece,kendimden sıkıldım resmen,neyse sustum,valla film güzel,izleyin işte....

4 yorum:

  1. Gitmeyi düşünüyorum.Hatta bayağa bi araştırdım.Hafta içi daha ucuz diye o zaman gitmeye karar verdim.:).)

    YanıtlaSil
  2. eşek yüklü paramı..ben olsam senin paranı geri veririm..triplere bak ya..türk filmlerine ön yargılıymış..eline kamera versek ne yaparsın çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. attractive ; elime kamera vermene gerek yok,çünkü benim iyi film çekerim gibi bi iddaam yok,21. yy da sadece diyaloglarla iş yürümüyo onu diyorum,sinemaya gidiyosun kocaman ekranda bir kaç kişi sürekli konuşuyo adı film oluyor,insan biraz görsel effect bekliyo,yoksa ha evde izlemişsin ha eşşek yüküyle para verip sinemada izlemişsin,ne farkı var?
    yorumun için tşk.ler...

    huyumkurusun ; git cnm ilk fırsatta,daha kötü orum yapan görmedim...

    LieLLa; ilk fırsatta cvp yazıcam cnm,mucxx

    YanıtlaSil

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...