15 Eylül 2012 Cumartesi

Vampir Günlükleri - The Vampire Diaries


Son dönemde boş kaldıkça izlediğim bir dizi, aslında lafı çok uzatmadan çok beğendiğimi söyleyip gitmak istiyorum, çünkü 1. sezonun sonlarındayım ve hemen izlemeye geri dönmek istiyorum.

Daha önce True Blood denen sağdan soldan çakma diziyi izlemeye başlamıştım, sırf birkaç kelime ingilizce birşey öğreneyim diye 8-10 bölüm izledim ama hakaten dayanılacak gibi değildi, neyseki cipsi bir ara konuya el attı da bende o aptal diziyi izlemeyi bırakıp vampir günlüklerini izlemeye başladım.

Bir vampir dizisi en fazla bu kadar heycanlı ve bol konulu olabilir, dizide elini attığınız her karakterin altından başka başka hikayeler çıkıyor ve sanırım sıkılmadan izlememin nedeni de bu. Baksanıza diycem ama tabi bakıp göremeyeceksiniz şuan on parmak hızında dört parmakla yazıyorum. Başroldeki kız salak değil, herkes ona aşık modunda değil.. Neyse öle işte....

Bir ara  daha detaylı dizinin incelemesini yaparım, şimdilik çok beğendiğimi itiraf ediyorum ve diziye kaldığım yerden devam ediyorum... Dizinin puanları sinemalarda 9'un üztünde, Imdb 8 küsür vermiş ben şimdilik kendi alanında 10 veriyorum...

Herkese iyi haftasonları...

Ahhh dipnot,kendime,sevgili eşime ve Ian'a;
Klasik olarak tipim olmasa da bu sefer kötü adamı seçiyorum ;)
Ian Somerhalder

Düzenleme: 22.09.12

Nihayet 3 sezonu da bitirdim; sanırım 2 haftamı aldı bitirmem, haftaiçi birkaç gün sabahlamam gerekti, biraz uykusuz kalmam, biraz moron gibi dolanmam, bölümleri peşpeşe izlediğim için gündüz gözüyle Damon halisünasyonları görmem gerekti evet ama değdi, bitirdim, şimdiyse biten her güzel şeyin ardından yaptığım gibi yastayım, yavaş yavaş izlesem 4. sezon başlayana kadar kendimi oyalayabilirdim ama olmadı işte....

Dizi konu bakımdan çok hareketliydi, klasik vampir-kurt adam tarzı filmler içinde bence tek olmalı, bunu izledikten sonra alacakaranlık serisine bakıp "o da neymiş, amaaan çizgifilm izlemişim onca zamandır " demekten kendimi alamadım...

Annem her ne kadar "kızım yaşın otuza geldi hala böyle şeylerden zevk alıyorsun" diye hayıflansa da ben gerçek hayatta göremeyeceğim şeyleri filmlerde görmeyi seviyorum, yani neden oturup dram-yaşanmış acıklı şeyler izleyim ki! haberleri izliyorum yetmez mi! 

Bu dizide...

Anlatamam...

11 yorum:

  1. Ay bloguna girince kendimi çok şımarmış hissettim. Bir yanda kahperengi bir yanda Vampire Diaries. Ay yirim seni!

    Daha ilk sezonda seni bu kadar alıp götürdüyse sonraki sezonlarda alıp uçurur ben deli gibi merak ediyorum yeni sezonunu. Benim en başlarda Stefandı favorim ama sonralarda yeni favorim esas kötü adam Klaus oldu. Tipini yidiğim. Elenaya uyuz olanlar grubundanım ben benim favorim Caroline.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cicim vallahi bayağı fikir çalmışım senden ama iyikide çalmışım, sabahlara kadar diziyi izliyorum, çok tuttum ben bunu, damonunda etkisi var tabe, kahperengiyi çoktan bitirdim ama onu ordan kaldırmaya bile vakit ayırmıyorum, bilg. başına oturunca diziyi izliyorum ;)

      kafama göre seçtiğim diziyi gördük işte, en iyisi tavsiyeler üstüne gitmek, hem ne demişler hayat su gibi akıyor, sevimsiz şeylerle vakit kaybetmemek lazım, sen zevkine güvendiğim birisin, hepsi o, öpüldün ;)

      Sil
    2. ahhhh klaus o ne yaw öle, bizim behlülün yabancı menşei gibi ;) ama hala damon diyorum başkada bir şey demiyorum, 3. sezonun ortalarındayım, oof of nerden bulaştım...

      Sil
  2. kız oyuncuları için izlediiim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cadı kız ağzı yamuk olmasa en güzeli dimi ;)

      Sil
  3. http://www.dizimag.com/the-vampire-diaries-1-sezon-1-bolum-izle-dizi.html
    bugün itibariyle tavsiyenle başlıorum diziye. bi akrabam da şiddetle önermişti, senin de yazını okuyunca kesinlikle iZleme kararı aldım :) yorumlarımı yazarım izledikten sonra..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk fırsatta yorumlarını yaz meraklandım şimdi, aaahhhh damon ahhhh sakın ona aşık olma :P

      Sil
    2. ilk 2 bölümünü izledim ve beğendim, izlemeye de devam edicem..damon da çok tatlı ama stefan'ı da es geçmemek lazım :)

      Sil
    3. ilk başta stefan stefan diye sayıklıyordum bende, ama sonradan damon'nın aşkını görünce ona aşık oluyorsun ;) izlemeye devam et bakalım, arada sırada duygularını paylaşabilirsin;)

      Sil
  4. Vampirli bütün film ve dizileri fazlasıyla seven birisi olarak favorim The Vampire Diaries. Tiplemeler ve konu süper.

    True Blood ilk başlardaki gibi olmasa da hala izliyorum. Çok ama çok uçuşa geçtiler yaw.

    Annen beni görse ne der acaba. 43 yaşıma giriyorum da :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaaa, şoklardayım :)))) seni anneme ispiyonlayacam bakalım ne diyecek :)))

      Sil

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...