2 Ekim 2012 Salı

Bugünüm...


Brooke Fraser - Something In The Water 

[üstnot:şarkıyı açın o bir köşede çalsın, videoyu izlemeyin, kız sizi korkutabilir, ihihi :) ]

Bu gün herzamankinden daha enerjik uyandım, saatimi sadece bir kez erteleme ile yataktan fırladım, eşimi şımartmak için sabah sabah patates kızarttım, ve bir özen süslenip püslendim. İşe yürüyerek gitmeyi düşündüm ama sonra aklıma elimdeki poşet geldi ve servise bindim, yürüsem daha hızlı varırdım sanırım. Sabah serviste yanımda oturan bayana günaydın dedim salak karı cevap verme zahmetine bile girmedi, kafasını cama çevirdi, la havle çekip kadının kafasını cama yapıştırmak geldi içimden ama yapmadım tabikide, ben şiddet hiiiç sevmem :) Neyse, yitirdiğim enerjimi yerine koymak için bende kulaklığımı taktım,müzik dinlemeye başladım. Normalde iki,en fazla üç şarkıda işe varmam lazım ama dinlediğim şarkı üç, dört, beş, altı oldu, biz yolu yarılamadık bile! Dışarda korna sesi, insan sesi, kafayı yememek elde değil, inip yürüsem diye düşünüyorum ama kapıları açmazki bizimkiler, yasakmış yasak!

 Servisten indiğimde daha işe varamadan yorulmuştum... Sonra yukarıdaki şarkı çalmaya başladı, içim yine kıpır kıpır oldu, yine hayalimde dans etmeye başladım. Hatta son bir yıldır aynı yolda aynı kızla karşılaşıp birbirimize bakıp, seni bir yerden tanıyorum bakışlarını atmamıza ve buna rağmen hiç konuşmamamıza rağmen ben şarkıyı dinlemeye ve dans etmeye devam ettim. O kızı neren tanıdığımı  henüz çıkaramadım, aslında üzerinde çok da kafa yormadım, Ama kızdan hoşlanmıyorum. Çünkü bir ara kız yanında sevgilisi olduğunu sandığım biriyle elele geliyordu, o ara dikdik bana bakıyordu, sonra çocuksuz geçmeye başladı yoldan o zamankafası önde, bana baksa bile gözünü kaçırır, sonra barıştı herhal, tekrar dikdik bakmalar, aq hatırladıysan beni bi durdur slm et, ya da bas git,yanında sevgilin olmayınca kendine güvenin yok mu, ya da benden mi tırsıyosun, ya da sevgilin yanındayken hava mı basacan aklın sıra, ala ala....

Neyse işe vardım sağsalim ve hiiiç işim olmadığından akşama kadar popo büyütüp geldim, şuan eşim sporda ve ben onu bekliyorum ve açlıktan ölmek üzereyim..

Sabah ki enerjim ne mi oldu, yandı bitti kül oldu...

3 yorum:

  1. ihihihi işte boşluk iyidir di mi.
    o kızı da takma yaaaa.
    :)
    servis maceralı olmuş. uzun sürmüş.
    :)
    şarkıya baktım kızı gördüm.
    dinleyemedim.
    nnot aldım. dinlicem.
    broken fraser.
    dinlerim artık bilmiyodum.
    :)
    afiyet olsun.
    :)))

    YanıtlaSil
  2. senin blogda hep 2 tane reklam çıkıyo tam sayfa, biliyon diy mi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuya bi el atsam iyi olacak ;) inşallah düzeltebilirim..

      Sil

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...