17 Aralık 2012 Pazartesi

Uykumda_In My Sleep 2010

Uyur gezerlerden çok korkarım, hatta sesli kendi kendine konuşan insanların yanında duramam bile... O yüzden bu film benim ciddi anlamda gerilimdi, filmde adamı hiç uyuzgezer modda göremiyorsunuz ama düşüncesi, uyurken yaptıklarını düşünmek bile tüylerimi ürpertmeye yetti.

Konusu:"Marcus yarıçıplak bir şekilde kendini mezarlıkta uyanırken bulur. Oraya nasıl geldiği konusunda en ufak bir fikri yoktur. Nadir görülen bir uyku hastalığı mevcuttur kendisinde.Olayın kötü yanı elinde bir kanlı bıçakla uyanmış olması ve arkadaşının karısının bu bıçakla öldürülmüş olmasıdır. Marcus tüm parçaları birleştirerek kadını kendinin öldürüp öldürmediğini araştırmak için kendini bu oyunun içine bırakır."

Herşeye rağmen olmamış bir film, başrolün sürekli yarıçıplak gezmesi göze batıyor, aman be kardeşim bi atlet bari giy üstüne dedirtiyor. Gizemi güzel korunmuş ama yinede çok yavaş ilerleyen, çok kısır bir konu etrafında dönüp duruyorsunuz. Sonunu tahmin etmek çok zor olmadı benim için, çünkü benzer konularda alasını izledim...

Imdb 5.2, sinemalar 7.1 vermiş. filmmania:5.5

3 yorum:

hey sen! okuyup geçme,yorumunu miras bırak bana...